A vásárlók biztonsága az egyik legfontosabb szempont az Apple és a Beats számára, ezért úgy döntöttek, hogy visszahívják a terméket. Ha rendelkezel Beats Pill XL hangszóróval, arra kérnek, hagyj fel a használatával, és az alábbiak szerint küldd vissza az Apple-nek. Miután visszaküldted a terméket, Apple Store egyenlegedre vagy elektronikus fizetés útján az Apple visszatérít 89 300 Ft-ot.

A program kizárólag a Beats Pill XL hangszóróra terjed ki, amely az alábbi képeken is látható. A Beats Pill XL hangszóró a következő 5 színben kapható: fekete, fehér, rózsaszín, ezüstszürke és titán – ezen a weboldalon megtekintheted a különböző színű hangszórók képét.

Beats Pill XL

A visszaküldés menete

Így küldheted vissza a terméket:

  • Ennek a webes űrlapnak a kitöltésével jelezd, hogy vissza szeretnéd küldeni a terméket.
  • Az Apple küld neked egy dobozt, amelyben eljuttathatod a Pill XL hangszórót hozzájuk.
  • Miután elküldték a dobozt, a futár felveszi veled a kapcsolatot, akivel egyeztetheted az átvétel időpontját.
  • A termék beérkezése után körülbelül 3 héten belül megérkezik az összeg Apple Store egyenlegedre vagy elektronikus fizetés útján.

 

További információk

Az Apple kizárólag a program webes űrlapján keresztül leadott kérelmeket dolgozza fel. Kérünk, ne vidd vissza a terméket Apple- vagy Beats-termékeket árusító vagy támogató üzletbe.

A program nincs hatással a visszatérítés igénylésére vonatkozó törvényes és garanciális jogokra.

Ha segítségre van szükséged a visszaküldés lebonyolításához, vagy kérdésed van a visszatérítési kérelemmel kapcsolatban, keresd fel az Apple-támogatást.