A vásárlók biztonsága az egyik legfontosabb szempont az Apple számára, ezért úgy döntött, hogy ezeket a hálózati adaptereket ingyenesen kicseréli egy új, újratervezett adapterre. Azt javasoljuk vásárlóinknak, hogy az alábbiak szerint minél előbb cseréltessék ki a hibás adaptert egy újra.

Megjegyzés: az Apple egyéb 5 wattos USB-s hálózati adapterei nem vesznek részt a programban.

Az adapter beazonosítása

Vesd össze az adapter villái között található címkét az alábbi, piros keretbe foglalt képekkel. Az érintett adapterek a modellszám és a „CE” betűk színe alapján azonosíthatók be.

Az érintett adapterek modellszáma A1300, a „CE” betűk pedig teljes egészében szürke színűek. Ha hibás adapterrel rendelkezel, ne használd tovább, hanem cseréltesd ki egy újra. Amíg a csereadapter a birtokodba nem kerül, úgy töltheted fel iPhone készülékedet, hogy USB-kábellel csatlakoztatod a számítógéphez.

Az újratervezett adapterek modellszáma A1400, a „CE” betűk körvonala pedig szürke színű. Nincs szükség az adapter cseréjére.

Érintett adapteraffected_adapter_2x Újratervezett adapterredesigned_adapter_2x 

Így zajlik a csere

Vidd el a hibás adaptert vagy adaptereket az iSTYLE Andrássy úti szervizébe. A csere előtt ellenőriznünk kell iPhone készüléked sorozatszámát, ezért arra kérünk, hogy hozd magaddal a telefonkészüléket is. Ezzel a programmal kapcsolatban mindenképp az Andrássy úti szervizbe menj, mert itt a készlet erejéig azonnali cserét biztosítunk a háztartásban használatos mennyiségekre.

A hibás adaptereket olyan módon selejtezzük le, hogy ne tegyenek kárt környezetünkben.

Ha úgy gondolod, hogy a programban leírt hiba miatti javítást vagy cserét fizetés ellenében vettél igénybe, érdeklődj az Apple munkatársainál a visszatérítés ügyében az ingyenesen hívható, magyar nyelvű, munkaidőben hívható +36 80 983 435 telefonszámon.

Az oldalon szereplő tájékoztatás 2014.. június 18-i  információk alapján készült. A csereprogram hivatalos oldala: http://www.apple.com/hu/support/usbadapter-european/