A vásárlók biztonsága az egyik legfontosabb szempont az Apple számára, ezért úgy döntöttünk, hogy az érintett hálózati csatlakozóadaptereket ingyenesen kicseréljük egy új, újratervezett adapterre. Azt javasoljuk vásárlóinknak, hogy az alábbiak szerint minél előbb cseréltessék ki a hibás alkatrészt egy újra.

Megjegyzés: A program nem vonatkozik egyéb hálózati csatlakozóadapterekre, így például az Amerikai Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, a Kínában és a Japánban értékesített adapterekre, valamint az Apple USB hálózati adapterekre.

A hálózati csatlakozóadapter beazonosítása

Vesd össze az általad használt adaptert az alábbi képeken látható adapterekkel. Négy vagy öt karakter, illetve egy karakter sem látható a visszahívásban érintett hálózati csatlakozóadapterek belső felületén, ott, ahol az Apple hálózati adapterhez csatlakoznak. Az újratervezett, a visszahívásban nem résztvevő adapterek felületén egy három betűből álló regionális kód olvasható (EUR, KOR, AUS, ARG vagy BRA).

adapter

Az érintett villatípusok

adapter2

Megjegyzés: A listában szereplő országok és régiók csupán példák arra, hogy hol használhatók az adapterek. Az adapterek további országokban is használhatók.

Így zajlik a csere

Az adaptert vagy adaptereket bármely iSTYLE-üzletben leadhatod, ahol munkalapot vesznek fel a hozzá használt készülék gyári számával és az adataiddal.
Nem kell mást magaddal hoznod, csupán a programban részt vevő adaptert és a készülék gyári számát, amivel használod azt.

Azok a felhasználók is a fenti módszer szerint cseréltethetik ki az érintett alkatrészt, akik világutazó adapterkészletet vásároltak.

További információk

A program nincs hatással a törvényes és garanciális jogokra.

Ha úgy gondolod, hogy korábban olyan cseréért fizettél, amelynek oka ez a hiba volt, érdeklődj az Apple-nél a visszatérítéssel kapcsolatban.

További információk az Apple hálózati adapterek, kábelek és csatlakozódugók és az Apple-termékek együttes használatáról.