Ha iPhone 6 Plus készüléked elmosódott fényképeket készít, és a sorozatszáma a megfelelő tartományba esik, az Apple ingyenesen kicseréli a készülék iSight kameráját.

Az iSight kamera az iPhone 6 Plus hátoldalán található:

iphone6plus-isight-camera_2x

Jogosultság

Ha iPhone 6 Plus készüléked megfelelően működik, viszont a fent ismertetett hibajelenséget tapasztalod, az Apple hivatalos weboldalán található mezőben add meg a készülék sorozatszámát, és megállapítjuk, hogy az jogosult-e a programban való részvételre. A program kizárólag az iPhone 6 Plus készülékekre terjed ki.

Így zajlik a csere

Keress egy olyan hivatalos Apple-szervizt, amely részt vesz az iSight kamera csereprogramjában. Ilyen például az iSTYLE szerviz. Az iPhone ellenőrzésével a javítóközpont megállapítja a szervizelés előtt, hogy a készülék jogosult-e a programban való részvételre, és hogy egyéb szempontok szerint megfelelően működik-e.

Készítsd fel iPhone 6 Plus készüléked a cserére: készíts biztonsági mentést az adatokról az iTunes alkalmazásba vagy az iCloud szolgáltatásba.

Megjegyzés: Ha iPhone 6 Plus készülékeden olyan sérülés van – például megrepedt a kijelző –, amely megakadályozza a kamera cseréjét, akkor először az adott problémát kell elhárítani a kameracsere előtt. Előfordulhat, hogy a javítás költségekkel fog járni.

További információk

Az Apple az eredeti vásárlás szerinti országra korlátozhatja a szervizelést. Az egyik EGT-tagországban megvásárolt iPhone 6 Plus esetén egyéb EGT-tagországokban is igénybe vehető a szervizelés.

A világszerte elérhető Apple-program nem hosszabbítja meg az iPhone 6 Plus jótállási idejét.

A program az érintett iPhone 6 Plus első kiskereskedelmi értékesítésének dátumától számított 3 évig vehető igénybe az iSight kamerához.