Javítási program az iPhone 6s váratlan kikapcsolására

Az Apple megállapította, hogy nagyon ritka esetben az iPhone 6s készülékek váratlanul leállhatnak. Biztonsági kockázat nem áll fenn, és csak azokat a meghatározott szériaszámú készülékeket érinti, amelyeket 2015 szeptembere és októbere között gyártottak.

Ha te is tapasztaltad a problémát, akkor kérünk, keresd fel valamelyik hivatalos Apple-szervizt, hogy a készüléked szériaszáma alapján ellenőrizhessük jogosultságod az ingyenes akkumulátor cserére.


Csereprogram az Apple USB-C töltőkábelhez

Egy tervezési hibából kifolyólag a MacBook számítógépekhez 2015 júniusában mellékelt Apple USB-C kábelek egy kis hányada meghibásodhat. Ennek az az eredménye, hogy a MacBook egyáltalán nem, vagy csak megszakításokkal tölt, ha egy érintett kábellel kötjük össze a fali adapterrel.

Az Apple egy új, újratervezett USB-C töltőkábellel látja el ingyenesen az arra jogosult felhasználókat. A csereprogramban azok az Apple USB-C töltőkábelek is részt vesznek, melyeket külön kiegészítőként vásároltak meg.


Csereprogram az Apple hálózati csatlakozóadapterhez

Az Apple megállapította, hogy igen ritka esetekben a következő országokban értékesített Apple hálózati csatlakozóadapterek megtörhetnek, és ezáltal érintésre áramütést okozhatnak: kontinentális Európa, Ausztrália, Új-Zéland, Korea, Argentína és Brazília. A hálózati csatlakozóadapterek 2003-tól 2015-ig voltak a Mac számítógépek és bizonyos iOS-készülékek tartozékai, illetve az Apple világutazó adapterkészlet részét képezték.

A vásárlók biztonsága az egyik legfontosabb szempont az Apple számára, ezért úgy döntöttünk, hogy az érintett hálózati csatlakozóadaptereket ingyenesen kicseréljük egy új, újratervezett adapterre. Azt javasoljuk vásárlóinknak, hogy az alábbiak szerint minél előbb cseréltessék ki a hibás alkatrészt egy újra.


Csereprogram az iPhone 6 Plus iSight kamerájához

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 6 Plus készülékek egy kis százaléka esetén meghibásodhat az iSight kamera egyik komponense, ami miatt elmosódnak a fényképek. Az érintett készülékek sorozatszáma egy bizonyos tartományba esik, és a legtöbb ilyen készülék 2014. szeptember és 2015. január között került forgalomba.

Ha iPhone 6 Plus készüléked elmosódott fényképeket készít, és a sorozatszáma a megfelelő tartományba esik, az Apple ingyenesen kicseréli a készülék iSight kameráját.


A Beats Pill XL hangszóró visszahívási programja

Az Apple megállapította, hogy a Beats Pill XL hangszóró akkumulátora ritka esetben túlmelegedhet, ami veszélyessé válhat. A Beats, az Apple és az egyéb kereskedők 2014. január óta árusítják a terméket világszerte.

A vásárlók biztonsága az egyik legfontosabb szempont az Apple és a Beats számára, ezért úgy döntöttek, hogy visszahívják a terméket. Ha rendelkezel Beats Pill XL hangszóróval, arra kérnek, hagyj fel a használatával, és az alábbiak szerint küldd vissza az Apple-nek. Miután visszaküldted a terméket, Apple Store egyenlegedre vagy elektronikus fizetés útján az Apple visszatérít 89 300 Ft-ot.


A MacBook Pro képmegjelenítésével kapcsolatos problémák garanciakiterjesztési programja

Az Apple megállapította, hogy a MacBook Pro rendszerek egy kis százaléka esetén torz a megjelenített kép, illetve egyáltalán nem jelenik meg kép, vagy a rendszer váratlanul újraindul. Ezek a MacBook Pro rendszerek 2011. február és 2013. december között voltak forgalomban.

Az Apple és a hivatalos Apple-szervizek ingyenesen megjavítják az érintett MacBook Pro rendszereket. Az alábbiakban megtalálod az érintett modelleket és a szervizelési lehetőségeket.


Csereprogram iPod nano (1. generációs) készülékekhez

Az Apple megállapította, hogy igen ritka esetben az 1. generáció iPod nano készülékek akkumulátora túlmelegedhet, ami veszélyessé válhat. A probléma a 2005. szeptember és 2006. december között árusított iPod nano készülékeknél jelentkezhet.

Az Apple vizsgálatai kimutatták, hogy a probléma egy bizonyos akkumulátorgyártótól ered, mely hibás akkumulátorokat gyártott. Noha kicsi az esély arra, hogy a probléma veszélyessé váljon, ennek valószínűsége az akkumulátor elhasználódásával egyre nő.

Megjegyzés: Ez az akkumulátorprobléma kizárólag az 1. generációs, működőképes iPod nano készülékeket érinti.

Az Apple ezért azt ajánlja vásárlóinak, hogy ne használják tovább 1. generációs iPod nano készüléküket, hanem az alább részletezett módon igényeljenek egy ingyenes cserekészüléket.

Csereprogram az Apple 5W európai USB hálózati adapterhez

Az Apple megállapította, hogy az Apple európai 5 wattos USB-s hálózati adaptere ritka esetben túlmelegedhet, ami veszélyessé válhat. Az adapter a 2009. októbertől 2012. szeptemberig forgalmazott iPhone 3GS, iPhone 4 és iPhone 4s modellek tartozéka volt az alábbi listában olvasható országokban. Az adapter önálló tartozékként is kapható volt.

A vásárlók biztonsága az egyik legfontosabb szempont az Apple számára, ezért úgy döntött, hogy ezeket a hálózati adaptereket ingyenesen kicseréli egy új, újratervezett adapterre. Azt javasoljuk vásárlóinknak, hogy az alábbiak szerint minél előbb cseréltessék ki a hibás adaptert egy újra.