Miért az iSTYLE?

 • Hivatalos szerviz, az Apple felügyelete alatt

  Szervizünk 2005 óta foglalkozik Apple termékek garanciaidőn belüli- és azon túli javításával, illetve karbantartásával. Az Apple minősített szervizei a gyártó előírásai szerint, gyári alkatrészekkel és hivatalos javítási útmutatók alapján dolgoznak. Technikusaink az Apple képzéseinek elvégzése után végezhetnek javításokat. A hivatalos Apple szervizek listáját itt ellenőrizheted. Az Apple gyári alkatrészeket csak a hivatalos szervizeinek biztosít, más szervizek utángyártott alkatrészekkel dolgoznak. Fordulj hozzánk bizalommal garanciális és garancián túli javításokkal, ha a legjobb minőségű szervizszolgáltatást keresed.

 • Szabályozott működés

  Az iSTYLE Hungary Kft. folyamatosan követi az Apple garanciális feltételienek változásait és a magyar, valamint az EU-s jogszabályokat is. A nálunk végzett javításoknál biztos lehetsz benne, hogy a fogyasztói jogaid nem sérülnek és a lehető legtöbb szolgáltatást díjmentesen fogjuk elvégezni.

 • Csúcsfelszereltség

  Nemcsak a szervizelt eszközök és a beszerelt alkatrészek, de a munkakörnyezetünk is csúcsminőségű! Teljeskörű ESD védelemmel ellátott javítóközpotunkban Treston munkaasztalok mellett, minőségi szerszámokkal dolgoznak technikusaink.

 • Átvételi pontok

  Hibás készülék leadására előre lefoglalt időpontban van lehetőség az Corvin Plázában, Mammut 2-ben, illetve Andrássy úton található iSTYLE üzletekben. Kérjük, hogy válaszd ki a Neked megfelelő helyszínt és időpontot az időpontfoglaló segítségével.

 • Házhozszállítás

  Ha nem szeretnéd egy javítás miatt kétszer is felkeresni a szervizünket akkor kérheted az elkészült javítás biztonságos és szakszerű házhozszállítását. Ennek díja csomagolással és biztosítással együtt iOS-eszközök esetén bruttó 1 500 Ft, hordozható Macek esetén bruttó 2 000 Ft, asztali Macek esetén bruttó 5 000 Ft.